Vam estar en Stadler Rail

17/04/2017

Visita Stadler Rail 2

Els alumnes de Qui pot ser empresari? han realitzat la visita a les instal•lacions de Stadler Rail València, una de les empreses del Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial i última de les cinc visites realitzades en aquesta edició.
Rebuts per Antonio Bolaños, enginyer industrial i Director de Producció, va explicar als alumnes durant la seua visita a l’empresa a què es dediquen: productes i serveis, instal•lacions, història de l’empresa, procés i enginyeria i plans estratègics i competitivitat.

Visita Stadler Rail

L’empresa comença la seua activitat l’any 1987 a València com a Tallers Devís i des de eixe moment ha anat dissenyant i desenvolupant tots els productes ferroviaris amb diferents denominacions: Tallers Devís, Macosa, Gec Alstom, Vossloh i, finalment, Stadler.
En l’actualitat, Stadler Rail València forma part de la multinacional Stadler que té els seus nuclis més importants a Alemanya i Suïssa.
Els nostres alumnes van tenir l’oportunitat de realitzar una visita per les instal•lacions de l’empresa per a conèixer el taller de bogies, el de caixes, d’acabats i zona d’assajos i puesta a punt.

Tags
,