“COM COMBATRE LA INFERTILITAT DES DE LA UNIVERSITAT”, CONFERÈNCIA D’ANTONIO PELLICER AQUEST DIMECRES EN LA CÀTEDRA

6/02/2017

IVI positivo

Antonio Pellicer, fundador de l’Institut Valencià d’Infertilitat, director d’Equip IVI i president de la Fundació IVI per a l’Estudi de la Reproducció, obrirà aquest dimecres els nous Cicles de la Càtedra de Cultura Empresarial amb la conferència titulada “El IVI: com combatre la infertilitat des de la Universitat de València”.

El Professor Pellicer va fundar l’Institut Valencià d’Infertilitat VI en 1990 i el seu treball en el camp de la reproducció ha conduït al fet que avui IVI compte per tot el món amb més de 60 clíniques en 11 països. IVI és una multinacional que dóna ocupació a 2000 persones en tot el globus. Pellicer també és President de la Fundació IVI per a l’Estudi de la Reproducció i Director d’Equip IVI.

El Professor Antonio Pellicer és Catedràtic d’Obstetrícia i Ginecologia i president de IVI. ExDegà de la Facultat de Medicina i Odontologia de València, va ser també Cap de Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Universitari La Fe.

Va estudiar Medicina en la Universitat de València. Es va doctorar en 1980 per la mateixa Universitat i va realitzar l’especialitat d’Obstetrícia i Ginecologia en l’Hospital Clínic de la ciutat, i la subespecialidad de Medicina Reproductiva en la Universitat de Yale (USA), i en la Universitat de Mainz (Alemanya).

Antonio Pellicer compta amb nombrosos premis i distincions. És autor de més de 200 capítols de llibres i més de 650 articles publicats en revistes nacionals i internacionals i ha presentat més de 400 conferències en congressos nacionals i internacionals.

Apunta’t ací.

Tags