Vine a escoltar la conferència de Kim Faura sobre les claus de la creació de valor

8/03/2017

kim_faura

Dimecres que ve, 22 de març, a les 19.30 hores tornen les conferències a la Càtedra de Cultura Empresarial de la UV amb la intervenció de Kim Faura, Director General de Telefònica a Catalunya, Comunitat Valenciana, Balears i Múrcia, titulada “Afegir valor diferencial i sostenible”.

Per a un professional del màrqueting com ell, la creació de valor és la pedra angular sobre la qual pivota l’èxit d’un producte. Gràcies a aquesta filosofia va aconseguir introduir el Chupa-Chups als Estats Units, que Marcilla fóra competència del descafeïnat Nescafé o que una multinacional com Pepsico confiara en les creïlles artesanes.
Precisament sobre aqueix gran repte, el de desenvolupar un model de negoci diferencial i sostenible, i les claus per a afrontar-ho amb garantia d’èxit ve a parlar-nos a la Càtedra.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster en Economia i Direcció d’empreses pel IESE, va iniciar la seua trajectòria professional en el Grup Gillette per a passar posteriorment a la divisió de Braun Espanya i en la seu central de la companyia a Alemanya. Va ser Director General de la divisió de Chupa Chups a Estats Units i Director General Comercial de Sara Lee Corporation a Espanya, en la divisió de cafés Marcilla. També va ser Vicepresident de Màrqueting i posteriorment Director General de Pepsico/Frito Lay i Director General en Tabacalera/ Altadis. També ha sigut membre del Supervisory Board de ENDEMOL.

A l’abril de 2001 es va incorporar a l’equip directiu del Grup Telefónica, en el qual ha exercit els càrrecs de Director General de Consum i Màrqueting de Telefònica d’Espanya, Director General de la Unitat Corporativa de Màrqueting i Continguts de Telefónica S.A. i President de Terra Lycos Networks.

Actualment és membre de la Taula de Política Econòmica de la Cambra Oficial de Comerç; Indústria i Navegació de Barcelona; membre del Consell Assessor de la Universitat Politècnica de Catalunya; del Comitè Executiu de Membres del IESE; patró de les Fundacions Barcelona Cultura i Barcelona Digital; president del Comitè Bilateral hispà-coreà; conseller de Foment del Treball; conseller en Telyco; vocal de Consell General de Càmeres de Catalunya; membre del Consell Assessor de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions i del Consell Empresarial de la UPC; i conseller de Miquel i Costas & Miquel, SA.

Apunta’t en aquest enllaç.

Tags