El Programa Internacional de Motivació Empresarial tria als seus finalistes

5/04/2019

PIME-FINALISTASA

El Programa Internacional de Motivació Empresarial [PIMe3UV] de la Universitat de València i la Càtedra de Cultura Empresarial triaran la setmana vinent als seus finalistes. El **PIMe3UV seleccionarà a 12 estudiants en aquesta segona fase de manera individual el premi de la qual serà participar durant tres setmanes al campus internacional **Entrepreneurship **and **Innovation in Europe: a Berkley Startup Bootcamp que tindrà lloc a Torí (Itàlia).

Durant els tres dies en què es desenvoluparà PIMe3UV, participaran set coaches –del sector directiu i empresarial- que guiaran a l’alumnat en les diferents àrees dels projectes per a enfrontar-se a l’exposició de l’últim dia i poder aconseguir així el premi. Aquests coaches seran Ángel Buigues del BStartup Banc Sabadell, Indra González d’Efecte Esdeveniment, Diego Moya d’Entrenar.me, Santi Soliveres d’Adhara Nature, Fernando Gómez de B•libe, Juanjo Torres de Dryfing i Karina Virrueta de Startup Week València.

A més, es lliuraran premis de manera grupal en les següents categories: millor Projecte Emprenedor PIMe3UV2019, Emprenedores PIMe3UV2019, millor Innovació PIMe3UV2019 i millor Equip d’Innovació PIMe3UV2019. D’aquesta manera, PIMe3UV compleix els seus principals objectius: captar el talent i formar en innovació per a despertar l’esperit de l’empresa i millorar les opcions d’ocupabilitat de l’estudiantat de la Universitat de València.

La inauguració serà a càrrec d’Adela Valero, vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius i Vicente Ruiz, Vicepresident de la Càtedra de Cultura Empresarial i President de RNB. Posteriorment, Encarna Mazón, directora de la Càtedra de Cultura Empresarial i Rafa García, director de la OPEX, seran els encarregats de presentar als equips i coaches. També estan previstes diverses conferències: una d’elles sobre digitalització a càrrec del director de S2 Grup, José Miguel Rosell, una altra sobre resolució i gestió de conflictes de la qual s’encarregarà el director de CORVAN, Alfonso Bernal i, finalment, una altra sota el nom ‘Aclarir abans de planificar’ amb Pepe Crespo de PRIONOMY com a encarregat.

Tota la informació: PIMe3UV

Tags
,