Rafael Juan: “La innovació serà el cavall de batalla de les empreses en aquesta època de canvis constants”

21/11/2017

uno rafael juan

Els alumnes del programa Qui pot ser empresari? van tenir l’oportunitat d’aprendre algunes directrius sobre el món de l’empresa de la mà de Rafael Juan, conseller delegat de Dulcesol, en la primera sessió del curs.
“M’agradaria que els meus consells els serviren en la seua trajectòria professional”, va afirmar l’empresari que va repassar el naixement i desenvolupament de Dulcesol i va insistir durant la jornada en la importància d’establir una posició financera consolidada com a base per al bon funcionament d’una companyia.
A més, Rafael Juan va recordar als estudiants el paper clau que té la innovació per a les empreses, ja que en el futur “la innovació serà el cavall de batalla de les empreses en aquesta època de canvis constants”, va explicar.
Per aquesta raó, Dulcesol, ha apostat per innovar tant en la seua gamma de productes afegint ingredients més saludables per a respondre a la demanda cada vegada major dels consumidors per aquest tipus d’opcions, com en altres fases del procés productiu.
En aquesta sessió, els alumnes també van poder descobrir alguns dels pilars sobre els quals aquesta empresa valenciana se sustenta per a continuar creixent i expandint-se a mercats internacionals. Entre aquests pilars destaca la capacitat per a motivar a l’equip humà i aprofitar al màxim les seues idees per a fer créixer el negoci.
“Estem en l’era del coneixement i el talent és la base del creixement de les organitzacions”, va sentenciar el ponent en una sessió que va servir a aquests futurs empresaris per a captar estratègies que podran aplicar en els seus futurs projectes.

Tags
, ,