18 projectes cridats a triomfar seran mentoritzats per destacats directius valencians

9/01/2018

Foto grupo mentores y mentorizados curso 2018 CCE

La sisena edició del programa de la Càtedra de Cultura Empresarial Mentors per a Emprenedors Universitaris ja està en marxa. El poder transformador del mentoring és indiscutible i per aquest motiu la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València ha donat un nou impuls de qualitat a aquest programa, ampliant la nòmina de mentors, de continguts formatius i amb l’objecte de generar noves col·laboracions.
En aquesta ocasió, l’acte ha comptat amb la presència de D. Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València, D. Carlos Pascual de Miguel, President de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València; D. Juan Manuel Pérez-Mira, President de la Fundació Universitat-Empresa de València, ADEIT i D. Vicente Ruiz, Vicepresident de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València i mentor del programa.
30 mentors -el doble que en l’edició de 2017- guiaran els passos en els pròxims mesos dels 18 projectes que els estudiants han presentat per a 2018. El nombre de matèries també s’incrementa, ja que a les ja habituals se sumen 5 noves -ús de dades, transformació digital o RSC, entre d’altres- arribant a un total de 19.
Entre les incorporacions més destacades de l’elenc de mentors -tots ells directius de les empreses més importants de la Comunitat- destaquen Rafael Juan (Dulcesol), Víctor Bertolín (Zumex), Iker Marcaide (ZubiLabs) o José Juan Fornés (Masymas).
El programa allarga la seua durada fins al 28 de juny. Un temps en el qual els alumnes i les alumnes que al llarg del passat mes de novembre de 2017 van presentar les seues empreses -en projecte i ja funcionant- i van ser seleccionats tindran l’oportunitat única d’aprendre de destacats directius en actiu, experts tots ells en un camp de l’empresa.
Aquest programa va sorgir en 2013 davant la necessitat de realitzar una assistència continuada en el temps d’aquells projectes emprenedors que anaven sorgint de les diferents activitats de la Càtedra de Cultura Empresarial. En aquestes sis edicions es han mentoritzat 110 projectes gràcies a la labor desinteressada de 40 empresaris i directius que han bolcat el seu temps, energia i experiència en els alumnes a través de sessions de treball relacionades amb un ampli ventall d’aspectes empresarials.
Presidida per Carlos Pascual, la Càtedra de Cultura Empresarial és la més veterana de les càtedres empresarials de l’entorn universitari valencià. El seu patronat està conformat pels executius top de l’economia valenciana i per destacats acadèmics de la Universitat de València.

Tags
, ,