La 20ª edició de Qui Pot Ser Empresari? s’acomiada fins al pròxim curs

15/05/2019

Foto NDP

Els 33 alumnes de la 20ª edició de Qui Pot Ser Empresari? han recollit els seus diplomes en l’acte de clausura que ha comptat amb la presència de Carlos Pascual de Miguel, president de la Càtedra de Cultura Empresarial; Adolfo Utor, director acadèmic de la Càtedra; María Emilia Adán, presidenta del Consell Social de la Universitat de València i Juan Manuel Pérez, president de ADEIT.

Durant la clausura, Alberto Gutiérrez, CEO de Aquaservice- empresa de distribució d’aigua mineral natural amb dispensador per a llars i empreses- ha pronunciat la conferència “La cultura com a avantatge competitiu i els reptes de l’emprenedor”.

En aquesta edició de QPSE? 29 directius procedents de 25 de les empreses més importants de la Comunitat han participat com a docents, donant a conéixer les seues experiències personals als alumnes.

Qui pot ser empresari? és el curs de referència dins de la Càtedra de Cultura Empresarial en el qual els alumnes amplien els seus coneixements sobre el sector empresarial i desenvolupen una idea de negoci que exposen en finalitzar el curs.

Pots llegir la notícia en el Levante EMV i veure la galeria de fotos de Valencia Plaza.

Tags
,