21 EMPRESARIS DE REFERÈNCIA COMPARTEIXEN EXPERIÈNCIES EN “QUI POT SER EMPRESARI?”

27/10/2016

banner qui pot

– 40 alumnes seleccionats de la Universitat de València rebran formació gratuïta per part d’empresaris capdavanters.

– Arranca la fase d’inscripció de la 18 edició del curs estrella de la Càtedra de Cultura Empresarial.

-Carlos Bertomeu, president de Air Nostrum, és el director acadèmic del curs.

Arranca el cicle de referència de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, el curs “Qui pot ser Empresari?” i ho fa obrint la seua fase d’inscripció. Després del procés de selecció, 40 estudiants de la Universitat de València rebran formació directa per part d’empresaris capdavanters en els seus sectors que, per unes hores, abandonaran els seus despatxos per a compartir les seues experiències amb els alumnes. Aquesta activitat de la CCE de la UV té com a missió que empresaris, directius i professionals de la CV aproximen l’esperit emprenedor a les aules.

El curs és de 60 hores, entre novembre de 2016 i maig de 2017, i està dirigit a estudiants de qualsevol titulació, diplomatura o enginyeria de la Universitat de València. El claustre docent d’aquest curs està format per empresaris representatius que transmeten les seues experiències als seus alumnes en l’àmbit de la creació d’empreses i l’adreça.

El director acadèmic de “Qui Pot Ser Empresari?” és Carlos Bertomeu, president de Air Nostrum. En passades edicions van participar Iñigo Parra, de Stadler Ibèrica o Juan Roig, president de Mercadona. Alguns dels docents confirmats per al curs són Vicente Ruiz, director general de la Càtedra de Cultura Empresarial i president de RNB, Santiago Vallejo, president de ISAVAL o Fernando Gómez, Director General de Covamur. Altres 20 empresaris i empresàries més integraran el quadre de professors. El claustre de la Càtedra de Cultura Empresarial està format per representants del seu Patronat, integrat per 40 empreses capdavanteres a la Comunitat Valenciana.

Tags
,