OBERTA PREINSCRIPCIÓ Campus Professorat Càtedra de Cultura Empresarial d’Universitat de València

23/05/2024

v2 imagen web

Un campus experiencial que té com a objectiu principal acostar l’entorn empresarial valencià al professorat de la Universitat de València i més concretament les empreses que formen part del patronat de la CCE.

La Càtedra de Cultura Empresarial llança la segona edició del Campus per a professorat de la Universitat de València.

Una activitat formativa que es desenvoluparà la primera de juliol (del dilluns 1 al divendres 5 de juliol de 2024) en horari de 9.30 a 14.30 h. El Campus *incliurá visites a cinc empreses pertanyents al patronat de la Càtedra: S2 Grup, Health in Code, Global Omnium (GOlab), Rnb i Jeanologia. Les sessions inclouran visites a les instal·lacions i ponències a càrrec de:

José Miguel Rosell (S2 Grup)
Ángela Pérez (Health *in *Code)
Jaime Castillo (GOlab)
Enrique Silla (Jeanologia)
Vicente Ruiz (RNB)
Esta activitat no té cost per al professorat participant i la Càtedra de Cultura Empresarial s’encarregarà del desplaçament a les empreses participants.

Amb esta nova iniciativa promoguda per la comissió Científic Tècnica de la Càtedra es pretén donar a conéixer de primera mà la metodologia de la Càtedra de Cultura Empresarial en les seues diferents accions i programes impartits per empresaris i empresàries del seu patronat i facilitar d’esta manera que el professorat puga transmetre la seua pròpia experiència a l’alumnat, així com els referits valors i cultura.

Places limitades

S’atendrà l’orde de preinscripció

Data límit de preinscripció: dimecres 26 de juny de 2024 a les 23.00 h.

PREINSCRIPCIÓ ACÍ

Inscripción Campus Profesorado 2ª Edición / Inscripció Campus Professorat 2a Edició

Tags
,