Antonio Pellicer pronunciarà al febrer una conferència en el marc de la Càtedra

2/02/2017

_MG_2733

Antonio Pellicer, fundador de l’Institut Valencià d’Infertilitat, director d’Equip IVI i President de la Fundació IVI per a l’Estudi de la Reproducció, obrirà els nous Cicles de la Càtedra de Cultura Empresarial amb una interessant conferència titulada “El IVI: Com combatre la infertilitat des de la Universitat de València”.

 La conferència tindrà lloc dimecres que ve 8 de febrer a les 19 hores en el saló d’actes de ADEIT. Per assistir has d’inscriure’t en aquest enllaç.

Després de la fundació de IVI en 1990, l’incessant treball del professor Pellicer en el camp de la reproducció va suposar l’obertura de clíniques IVI a Espanya i a l’estranger. A aquesta activitat empresarial se sumen la sanitaría i acadèmica, ja que és Catedràtic d’Obstetrícia i Ginecologia a la Universitat de València des de 1999 i ha estat Degà de la Facultat de Medicina i Odontologia de València. A més, va ser Cap de Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Universitari La Fe.

Va estudiar Medicina a la Universitat de València obtenint la Llicenciatura en 1978. Doctorat en 1980 per la mateixa Universitat, va realitzar l’especialitat d’Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital Clínic de la nostra ciutat i la subespecialitat de Medicina Reproductiva a la Universitat de Yale (USA) i a la Universitat de Mainz (Alemanya).

Tags