Arranca la 7a edició del Programa Mentoring per a emprenedors universitaris

30/01/2019

IMG_5627-min

Dilluns passat 28 de gener es va donar el tret d’eixida a una nova edició del programa mentoring de la Càtedra de Cultura Empresarial. Vicente Ruiz, President de RNB i Vicepresident de la Càtedra, va ser l’encarregat d’inaugurar les sessions 18 que rebrà la nova promoció de mentorizados.

Aquesta edició porta amb si algunes novetats que repercutiran de forma positiva en els 15 projectes seleccionats. Apostem fort per la mentorización one to one, alguns projectes tenen diversos mentors i alguns mentors té diversos projectes que mentorizan, en qualsevol cas tots els projectes seran mentorizados personalment per a poder respondre a les necessitats individuals. A més, els alumnes podran comprovar de primera mà quines són les rutines de treball d’una empresa. Visitaran de forma exclusiva i guiada RNB, Stadler Rail València, S2 Grup, AirNostrum i Baleària.

Tots els mentorizados tindran a la seua disposició un espai habilitat en el qual podran treballar al costat dels seus mentors i desenvolupar els seus projectes empresarials, l’anomenat coworking. Aquesta edició comptarà amb 21 mentors, entre ells es troben Juan Manuel Baixauli (Grup Gheisa), Jaime Castillo (Global Omnium), Fernando Gómez (B·Libe), José Miguel Rosell (S2 Grup) i Santi Soliveres (Waiki Juice).

El Programa Mentoring va començar l’any 2013 i ha crescut de forma exponencial des del seu inici, 40 mentors han ajudat a més de 100 alumnes a desenvolupar, des d’una visió empresarial real, totes les seues idees.