Balearia desperta el vessant més creatiu dels nostres alumnes

19/12/2017

IMG_3792

En una nova sessió de Qui Pot Ser Empresari? els alumnes han rebut la visita de Josep Vicent Mascarell, Director de RSC i Innovació de Baleària, que els ha transmès la importància i la gran responsabilitat social que tenen les empreses.
A partir d’un text, els alumnes van poder conèixer, reflexionar i debatre sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Baleària. En el 2015, la companyia va convertir aquests objectius que tenen com a finalitat aconseguir un món més just en el seu full de ruta.
En aquest sentit, Mascarell va insistir que una empresa no és exclusivament un negoci, sinó un univers on conflueixen diferents interessos: dels treballadors, proveïdors… i, per tant, s’ha de respondre de manera equilibrada a tots aquests interessos.
Igual que en altres ocasions, també es va tractar el fenomen de la digitalització i les repercussions que té la seua aplicació en una gran empresa. “La digitalització ens permet ser més creatius perquè podem automatitzar grans processos als quals es dedicaven molts recursos i que ara podrà fer una màquina”. D’aquesta manera, els empleats seran més lliure per a poder crear i ser més productius i competitius.

ok
A més, els alumnes van rebre un obsequi per part de Baleària, una de les obres mestres de la literatura, Cien años de soledad de Gabriel García Márquez. Amb aquesta lectura, es pretén despertar i estimular la creativitat dels estudiants.

IMG_3807
Per a finalitzar la jornada, es va impartir un taller de creativitat que va animar als estudiants a despertar la seua imaginació i explorar el seu vessant més innovador.

Tags
, , ,