Bonet Abogados i la Càtedra de Cultura Empresarial presenten als estudiants de Dret el seu nou programa amb simulació de judicis reals

20/09/2019

CÁTEDRA UV

Els alumnes del Training Program Excellence participaran en la Ciutat de la Justícia en casos verídics amb la col·laboració de jutges, fiscals i advocats

La Facultat de Dret de la Universitat de València ha acollit hui la presentació d’un nou programa de la Càtedra de Cultura Empresarial, abanderat per un dels cinquanta membres del seu Patronat el Training Program Excellence. Es tracta d’una formació dirigida a estudiants dels últims cursos de Dret, basada en la simulació realista de judicis a la Ciutat de la Justícia de València i amb la col·laboració de jutges, magistrats, fiscals i professors de Dret. Els alumnes tindran l’oportunitat de preparar casos que ja s’han sentenciat i escenificar-los finalment en un tribunal d’una manera totalment verídica.

La iniciativa d’aquest programa, que se celebra aquest curs per primera vegada, naix de Bonet Abogados perquè els alumnes completen la seua formació d’una manera integral i posen en pràctica tots els seus coneixements. L’advocat Jesús Bonet Martínez ha destacat en la presentació davant els alumnes la il·lusió per aquest projecte, que ajudarà els estudiants a viure l’experiència de l’exercici professional: “Volem aportar-vos tot el que sabem, desitjar-vos molt èxit i que el gaudiu”.

El Training Program Excellence es desenvoluparà entre octubre i juny de 2020, culminarà amb la simulació dels judicis a la Ciutat de la Justícia de València i la inscripció ja està oberta. Els alumnes rebran prèviament a la celebració del judici el cas pràctic a treballar, que prepararan amb els lletrats del despatx Bonet Abogados.

Javier Palao, degà de la Facultat de Dret de la Universitat de València, ha lloat la iniciativa durant la presentació, que ha sigut molt ben rebuda pels estudiants: “Training Program Excellence naix amb la finalitat de proporcionar als nostres estudiants l’oportunitat d’adquirir una formació pràctica i gratuïta de qualitat que els permeta consolidar la seua vocació per l’exercici professional’’. En aquesta presentació del programa també han intervingut Carlos Pascual, president de la Càtedra de Cultura Empresarial, José María Tomás i Oncle, president de la Fundació per la Justícia i Jaime Gil, portaveu de la Fiscalia Provincial de València.

Totes les sessions presencials de preparació del judici es realitzaran en la Seu de la Càtedra de Cultura Empresarial, ADEIT. Aquest curs és totalment gratuït i les inscripcions es registraran a través d’un formulari que està disponible en: