Carlos Bertomeu finalitza la seua direcció acadèmica en la Càtedra de Cultura Empresarial consolidant-la com a fòrum de talent i lideratge

5/05/2017

QPSE enmarcado

La clausura de Qui pot ser empresari? va ser a càrrec de Javier Serratosa que va impartir la conferència  “Emprenent entre crisi: 192-2017″. L’acte, que va suposar la finalitzación de Carlos Bertomeu, president de Air Nostrum, com a director acàdemic de la Càtedra de Cultura Empresarial, va estar presidit pel Rector de la Universitat de València, D. Esteban Morcillo, acompanyat del President de la Càtedra de Cultura Empresarial, Carlos Pascual de Miguel; el President de Adeit, Alfonso Maldonado, i un bon nombre d’empresaris i directius com Luis Saurat (IVI), Iker Marcaide (Zubi Labs), Salvador Navarro (CEV), Vicente Ruiz (RNB) o Santiago Vallejo (ISAVAL) Jesús Bonet (Bonet Abogados) María José Félix (Heldos Estiu) o Manuel LLombart (IVO).

Carlos Bertomeu, el novè director acadèmic de la Càtedra, ha impulsat importants novetats sota la seua direcció, com el fet d’augmentar el nombre de patrons s’han convertit en professors, l’increment de les visites a empreses i el desenvolupament d’una activitat de fort compromís social com la reforestació duta a terme en Porta Coeli. El seu objectiu al llarg d’aquests dos anys ha sigut despertar inquietuds en els alumnes, generar-los models i valors i ajudar-los a desmitificar la figura de l’empresari.

Carlos Bertomeu

Nascuda fa 18 anys amb un plantejament, aleshores, absolutament nou, la Càtedra de Cultura Empresarial ha anat materialitzant l’objectiu amb el qual va ser ideada: potenciar i fomentar la docència i difusió de la cultura empresarial entre els estudiants universitaris, propiciant el seu esperit empresarial mitjançant la transmissió dels coneixements necessaris per a accedir al món de l’empresa.

Al llarg d’aquests dos últims anys, el nombre d’empreses que han acceptat el repte de contribuir a la difusió de la cultura empresarial entre les noves generacions ha anat en augment fins a multiplicar-se per dos, ascendint actualment a 40. Entre elles es troben Stadler Rail València, Mercadona, RNB, Isaval, Banc Sabadell, Consum, IVI, Air Nostrum, Ford Espanya, Tecnidex, Grup Segura, Coca Cua Iberian Partners, IVO, FEMEVAL, Ubesol, Zubi Labs, Avança Urbana, Baleària, Grup Bertolín, Cambra de comerç de València, Corvan RH, Genera Quatro, Covamur, CEV, Emivasa, Galesa, Rover Alcisa, Deus del Portell, Masymas, S2 Grup, Stadler Rail, Umivale, Dulcesol, Xiob Grup, Grup Geisha, Grup Aza, Grup Atica, GH Electrotermia, Broseta i Bonet Advocats.