Carlos Bertomeu inaugura la 17 edició del curs “Qui pot ser empresari?” de la Càtedra

17/02/2016

carlos bertomeu catedra

– 21 empresaris i directius de referència compartiran, durant 3 mesos, la seua experiència amb 40 alumnes de la Universitat de València.

Arranca el cicle de referència de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, el curs “Qui pot ser Empresari?” i ho fa amb la conferència del nou Director Acadèmic de la Càtedra, el president de Air Nostrum Carlos Bertomeu.la intervenció de l’executiu valencià portarà per títol “La cooperació empresarial com a via per a crear empreses en sectors madurs” i tindrà lloc el dimarts 23 de febrer, en la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València, ADEIT.

Carlos Bertomeu substitueix a Íñigo Parra, president de Stadler Rail València, en l’adreça acadèmica de la Càtedra de Cultura Empresarial. Bertomeu és fundador i president de Air Nostrum des dels seus començaments i a partir de 2014 es va convertir accionista majoritari de la companyia després de concloure el procés d’ampliació de capital.

Aquesta conferència s’emmarca en l’acte d’inauguració 17 ª Edició del curs Qui pot ser empresari? El curs és el cicle de referència de la Càtedra de Cultura Empresarial i en el mateix participen 40 alumnes seleccionats entre 27 titulacions diferents de la Universitat de València.

Durant 15 setmanes entre febrer i juny, els alumnes –procedents principalment de ADE i Economia- maduren els projectes que han presentat de la mà del quadre docent, format per 21 empresaris i executius la majoria membres del Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial.

Els professors traslladen la seua experiència i les seues percepcions personals sobre la cultura empresarial als 40 alumnes, seleccionats no solament pel seu currículum sinó també pel seu interès i la seua motivació.

Tags