Carlos Bertomeu, nou Director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial

20/01/2016

bertomeu cara

Carlos Bertomeu, fundador i conseller delegat de Air Nostrum serà el pròxim Director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial. Substitueix a Íñigo Parra, president i conseller delegat de Vossloh Espanya en la direcció del curs Qui pot ser empresari? que arranca al febrer la seua 17º edició. Carlos Bertomeu es va convertir en Conseller Delegat de la companyia d’aviació valenciana Air Nostrum en 2014 i forma part de l’accionariat d’altres altres companyies, entre les quals destaca la Fundació IVI. La notícia de la incorporació de Carlos Bertomeu a la Càtedra s’ha fet pública el mateix dia en què 15 noves empreses s’han incorporat al Patronat.

Qui pot ser empresari? és el curs de refèrencia en l’oferta acadèmica de la Càtedra, la primera activitat formativa que es va desenvolupar en la Càtedra de Cultura Empresarial l’any 2000 i que va tindre a Juan Roig, president de Mercadona, com a primer director acadèmic. Des de llavors, aquest curs té com a principal singularitat que empresaris, directius i professionals imparteixen les sessions que es desenvolupen de febrer a juny.

Des de fa ja 16 anys, la Càtedra a través del curs Qui pot ser empresari? vol aproximar als estudiants universitaris a la realitat empresarial. Per a això, compta amb la col·laboració desinteressada i altruista d’alguns dels empresaris més representatius de la Comunitat Valenciana que transmeten als estudiants les seues experiències, així com determinats aspectes sobre la creació i direcció empresarial. Des del primer curs, 680 estudiants s’han format i han creat la seua empresa amb l’assessorament, el coneixement i l’experiència d’un professorat de primer nivell.

Tags
, , , ,