La ciberseguretat serà imprescindible en les empreses del futur

22/05/2018

Sin título

En els darrers dies les empreses estan adaptant els seus protocols a la nova llei de protecció de dades que entrarà en vigor el pròxim 25 de maig. Per a endinsar-se en aquests aspectes, els nostres mentoritzats van comptar amb la ponència de José M. Rosell, president del consell assessor de S2 Grupo, que els va transmetre la importància de la ciberseguretat en les empreses actuals exposades a contínues amenaces en la xarxa.
A més, Rosell els va animar a que vegen els múltiples avantatges que té la transformació digital per a emprenedors com ells.
La segona part de la sessió va versar sobre estratègies d’intraemprenement. Luis Saurat, director general de l’Institut Valencià d’Infertilitat (IVI), els va explicar als mentoritzats diferents formes d’intraemprendre.
“Les empreses cada vegada valoren més l’intraemprenement”, va afirmar Saurat que va incidir que “tenir intraemprendedors li dóna a una companyia la possibilitat d’innovar i de créixer”, va incidir l’empresari.
En definitiva, una jornada que va servir als mentoritzats per a conèixer tres aspectes claus de les empreses actuals: la digitalització, la ciberseguretat i l’intraemprenement.

Tags
,