El client ha de ser el centre en la presa de decisió

18/04/2018

IMG_4276

L’última sessió de Qui Pot Ser Empresari? va ser a càrrec de María José Félix, directora general de Helados Estiu, que va explicar als alumnes les diferents fases per les quals ha passat la companyia en funció del desenvolupament del mercat.
La directiva els va donar diversos consells per a les seues futures preses de decisions i els va incidir que tinguen sempre en compte abans de qualsevol decisió la situació del mercat, la competència i, sobretot, al client.
Durant la sessió, també es va tractar la importància d’aprendre a adaptar-se als canvis constants del mercat, així com la necessitat de configurar un bon equip capaç de traure avant els projectes de l’empresa. “Un emprenedor ha de tenir visió de mercat, pensar en el client i saber el seu avantatge competitiu”, afirmà Félix.
A més, Helados Estiu va oferir als nostres alumnes un berenar perquè provaren alguns dels seus gelats més icònics, així com les seues últimes novetats.
Finalment, una vegada finalitzada aquesta primera part de la sessió, els alumnes van tenir temps per a treballar en grups en els seus projectes mitjançant el conegut model Canvas.

Tags
, , ,