El fenomen de la digitalització s’aborda en la tercera sessió de QPSE?

12/12/2017

Sin título

Els alumnes de Qui Pot Ser Empresari? continuen la seua formació amb una nova sessió en la qual han après les particularitats de les cooperatives com a model de negoci de la mà de Javier Quiles, Director de Relacions Externes de CONSUM, així com la importància d’incorporar i apostar per la digitalització en la indústria gràcies a la ponència de Francisco Segura, President i Conseller Delegat de Grup Segura.
Per la seua banda, Javier Quiles va defensar que les cooperatives “resisteixen millor les èpoques de crisis, perquè mutualitzen el treball i la propietat” i amb l’esforç de molts actors aconsegueixen superar obstacles.
No obstant açò, també va incidir en la importància de la gestió, ja que “no existeixen models d’empreses bons o dolents, sinó bones o males gestions”, explica Quiles.
Un altre aspecte fonamental que va voler transmetre als alumnes és la necessitat de satisfer les necessitats dels clients i diferenciar-se de la competència. Consum posa en pràctica aquesta obligació amb el seu programa de fidelització que consisteix a oferir als clients descomptes en els productes que compren de forma assídua.
També, cal destacar, un dels principals reptes als quals ara s’enfronta el sector del retail: la omnicanalitat del consumidor. Aquest fenomen il·lustra els hàbits de compra actuals, ja que els consumidors ja compren i tenen experiències tant en el punt de venda físic com en l’online.
Francisco Segura, el segon ponent de la sessió, va destacar la digitalització com el principal repte al que s’enfronta la indústria. “Estem en l’era digital i les empreses han de digitalitzar-se”, va incidir l’empresari.

IMG_3783
Segura va aclarir que, amb la quarta Revolució Industrial, la indústria va a tendir a la robotització. No obstant açò, seran robots que treballaran i col·laboraran amb les persones, cercant generar més productivitat, riquesa i volum de negoci.
Finalment, el president de Grup Segura, va destacar l’actitud com la característica fonamental que ha d’acompanyar a qualsevol tipus de treballador que vulga evolucionar en la seua carrera professional.

Tags
, , , , , ,