El catedràtic Jose María Peiró, investit Doctor Honoris causa

10/07/2017

Jose María Peiró HC UMH

El catedràtic de Psicologia Social i de les Organitzacions de la Universitat de València i membre del patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial, José María Peiró, ha sigut investit Doctor Honoris causa per la Universidad Miguel Hernández d’Elx (UMH). El padrí del nou Doctor Honoris causa va ser el professor emèrit i rector honorari de la UMH, Jesús Rodríguez Marín.

L’acte va estar presidit pel rector, Jesús Pastor Ciurana; el president de les Corts Valencianes, Enric Morera; el president del Consell Social de la UMH, Francisco Borja; els vicerectors Francisco Moreno i Fernando Vidal; i la secretària general, Mercedes Sánchez.

José María Peiró Silla és president de la Xarxa Europea de Catedràtics de Psicologia de les Organitzacions (ENOP) i va ser president de la International Association of Applied Psychology, així com de la European Federation of Work and Organizational Psychology. Així mateix, ha dirigit múltiples projectes de recerca finançats per la Comissió Nacional de Ciència i Tecnologia d’Espanya, del Programa Marque de Recerca de la Unió Europea i del Climate KIC de l’Institut Europeu de Tecnologia. A més, ha investigat en temes com l’estrès laboral i salut ocupacional, clima i cultura organitzacional, socialització dels joves en les organitzacions, inserció laboral dels joves i benestar i acompliment en el treball.

Tags