El conseller Rafael Climent explicarà el nou model productiu en ADEIT

9/02/2016

rafael-climent--575x323

ADEIT, la Fundació matriu de la Càtedra de Cultura Empresarial, organitza un cicle de conferències gratuïtes centrades en assumptes d’actualitat i que afecten al món de l’economia. En aquest sentit, la pròxima xarrada d’aquest cicle tindrà com a protagonista al conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent González. El conseller Climent explicarà en la seu de la Fundació Universitat-Empresa de València-ADEIT les característiques del nou model productiu que vol impulsar-se des de la Generalitat Valenciana. Serà dilluns que ve, 15 de febrer, a partir de les 19.00 hores. La conferència portarà per títol ‘Cap al nou model productiu: Sostenible i Competitiu’.

La conferència del màxim responsable d’economia de la Generalitat abordarà qüestions de màxima actualitat i interès per al sector empresarial i per a la comunitat universitària. Aquest cicle té com a objectius fomentar el coneixement, la formació contínua i l’actualització de continguts; servir de punt de trobada i reflexió entre el món de l’empresa i de la Universitat i propiciar un espai de debat sobre el futur de l’economia i de la societat en el seu conjunt.

L’actual conseller d’Economia Sostenible Rafael Climent, format en la Universitat de València, ha sigut alcalde de Muro d’Alcoi des de 1999 fins a 2015. En la seua conferència en ADEIT posarà l’accent en la sostenibilitat i en la competitivitat, com els dos eixos que han de regir el funcionament del nou model productiu.

Inscripció a la conferència en:
http://www.adeituv.es/congresos-y-seminarios/las-conferncias-de-adeit/