El Patronat de la Càtedra creix: 40 empreses compromeses amb la difusió de la cultura empresarial

11/04/2016

Carlos Bertomeu, president de Air Nostrum i director acadèmic de la Càtedra

IVI la primera empresa espanyola especialitzada íntegrament en reproducció assitida, formarà part del Patronat de la Càtedra

El president del Grupo Rover Alcisa, Alfredo Rodríguez Verdugo, ocuparà també el seu seient en el Patronat de la Càtedra

RNB, l'empresa que presideix el director general de la Càtedra, entra en el Patronat

El 5 de maig es reunirà per primera vegada el ‘Patronat dels 40’

Air Nostrum, RNB, IVI i Grupo Rover Alcisa són les últimes empreses incorporades

El pròxim 5 de maig es reuneix el Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial. Una reunió en la qual es donarà la benvinguda a les noves empreses que eleven fins a 40 el nombre de companyies que integren el Patronat. Després de la jornada especial que va tenir lloc el passat mes de gener, el Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial es converteix en un potent elenc d’empresaris i directius disposats a acostar, amb el seu exemple, l’empresa real als alumnes que volen obrir-se pas en el món empresarial.

El 20 de gener, en la reunió especial que es va celebrar en la seu de ADEIT, es van incorporar 15 patrons: Estudio Jurídico Bonet Abogados, Broseta AbogadosCorvanCovamur Facility ServicesFundación IVOGenera QuatroGrupo ÁticaGrupo Aza ValenciaGrupo BertolínGrupo S2Grupo SeguraHelados EstiuPinturas IsavalProductos Dulcesol  y Xiob Grup han acceptat el repte de contribuir a la difusió de la cultura empresarial entre les noves generacions a partir d’ara. Un nòmina d’empreses compromeses que es completa amb la incorporació de Air Nostrum , RNB , Grupo Rover Alcisa e IVI .

Air Nostrum,l’empresa que presideix el director acadèmic de la Càtedra, Carlos Bertomeu, també formarà part del Patronat. Bertomeu és fundador i president de Air Nostrum, l’aerolínia regional de referència en el sud d’Europa. Amb més de 71.000 vols i 3,7 milions de passatgers anuals, Air Nostrum és la companyia capdavantera de l’aviació regional a Espanya i una de les majors aerolínies europees de la seua classe. De capital privat, opera per al Grupo Iberia sota la marca Iberia Regional AirNostrum, factura més de 400 milions d’euros a l’any i compta amb prop d’1.500 empleats.

IVI estarà representat en el Patronat pel seu CEO Luis Saurat. IVI (Insituto Valenciano de Infertilidad) es  la primera institució espanyola especilitzada íntegrament en reproducció humana asistida i va ser fundada pels doctors  José Remohí y Antonio Pellicer. A més de la seua tasca mèdica, IVI aposta per la formació i la docència amb una oferta d’un centenar de cursos entre els quals destaquen dos Màster Universitaris de Medicina reproductiva. La recerca bàsica és un altre dels pilars sobre els quals se sustenta la missió del grup que promou la Fundación IVI, organisme que col·labora amb universitats nacionals i internacionals.

El president del Grupo Rover Alcisa, Alfredo Rodríguez Verdugo, ocuparà també el seu seient en el Patronat de la Càtedra a partir del 5 de maig..  Rover Alcisa és un grup diversificat i especialitzat en la construcció, la promoció immobiliària, enginyeria, explotacions mineres i noves tecnologies i amb àmplia presència internacional. Alfredo Rodríguez també forma part de la Fundación Conexus Madrid-Comunitat Valenciana, una organització empresarial privada, sense ànim de lucre, independent i plural, que actua com a punt de trobada de persones i empreses que comparteixen vinculació amb la Comunitat Valenciana i presència, implantació o interessos a Madrid.

Una altra de les companyies que entra en el Patronat és RNB. RNB és un laboratori dedicat a la recerca, desenvolupament, producció i fabricació de productes cosmètics. Amb 25 anys d’experiència, 500 persones en plantilla i una xifra de negoci en 2014 de 95 milions d’euros, RNB es compromet amb el repte de contribuir a la difusió de la cultura empresarial. El suport i el compromís de RNB amb la Càtedra no és nou. El seu soci-fundador,  Vicente Ruiz Baixauli, és el director general de la Càtedra de Cultura Empresarial, a més de docent de Qui pot ser empresari? i mentor del Programa de Mentors de la Càtedra.

Tags
, , , ,