El programa Mentoring lliura els seus diplomes i s’acomiada fins al pròxim curs

26/06/2018

Mentoring

Després de mesos d’esforç i aprenentatge, els mentorizats de la sisena edició del programa Mentors per a Emprenedors Universitaris han arreplegat el diploma acreditatiu d’aquesta formació de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de Valéncia.
La clausura va començar amb la ponència de l’experta en comunicació, Ami Bondia, que va animar als mentorizats a “perseguir els seus somnis, descobrir les seues fortaleses i potenciar el seu valor diferencial”.
A més, la comunicadora els va explicar la importància de la marca personal que segons Bondia se sustenta en tres pilars:
Autoconeixement: per a descobrir el teu valor diferencial.
Focalització dels objectius: agafar el teu somni o meta i dividir-ho en xicotets reptes a curt i mig termini que siguen assolibles.
Comunicació: aprendre a transmetre el teu talent tant en el canal offline i també en l’online.
En finalitzar la ponència, dos representants dels alumnes van agrair a la Càtedra i a tots els mentors la seua generositat i recolze en aquests mesos de treball.
Per part dels mentors van intervenir Javier Quiles, Director de Relacions Externes de Consum, i Victor Bertolin, CEO de Zumex, que van animar als futurs emprenedors a ser constants en els seus projectes empresarials.
El president de la Càtedra de Cultura Empresarial, Carlos Pascual, també es va dirigir als 17 mentorizados per a reconèixer-los el seu esforç i dedicació en aquestes 20 setmanes de curs.
Una edició de Mentoring que ha sigut tot un èxit i molt gratificant per a la Càtedra de Cultura Empresarial.