El Programa Mentors orientarà el camí de 24 projectes

14/12/2016

DSC_0013

El Programa Mentors per a Emprenedors, dirigit als antics alumnes de la Càtedra de Cultura Empresarial i, en general, als titulats de la Universitat de València que tinguen un projecte emprenedor o una empresa en funcionament, guiarà els passos de 24 projectes seleccionats.
Durant els mesos d’octubre i novembre s’han analitzat cadascuna de les candidatures inscrites i, després de mantenir les entrevistes pertinents a tots els candidats, ha resultat seleccionat un grup per a mentoritzar conformat per 9 projectes empresarials i 15 empreses constituïdes.
Els mentoritzats procedeixen de carreres tan diverses com Dret, Farmàcia, Psicologia, Biotecnologia, Arquitectura, Fisioteràpia, Telecomunicacions o Ciències Polítiques. Varietat que es reflecteix també en el camp dels treballs seleccionats que varien des del sector vinícola, viatges, advocacia, art o salut
Es tracta de la cinquena edició d’aquest programa de formació gratuït que té com a objectiu acostar a mentors i a emprenedors per a compartir experiències i coneixement. Cercant, sobretot, conèixer de primera mà els problemes que sorgeixen en els primers moments de la gestió empresarial i tractant d’aportar entre tots solucions pràctiques. Aquesta part pràctica i la qualitat del professorat són dos dels principals atractius del Programa Mentors per a Emprenedors Universitaris. Una oportunitat per a futurs empresaris d’aprendre d’alguns dels empresaris i directius més prestigiosos de la Comunitat Valenciana. Aquest programa es desenvoluparà els dilluns a la vesprada durant el primer semestre de 2017.

Tags
, ,