Exalumnes de Qui Pot Ser Empresari? expliquen la seua experiència després del seu pas per la Càtedra

6/02/2019

WhatsApp Image 2019-02-04 at 20.19.48

Durant l’última sessió del programa Qui Pot Ser Empresari? els alumnes van escoltar les experiències d’antics alumnes de la Càtedra de Cultura Empresarial. Santi Solivares, Cristina Contell, Juanjo Torres, Fernando Silvestre i Alejandro Creus van ser els encarregats de compartir les seues vivències. A més, vam poder conversar amb ells i que ens comptaren les seues experiències després del seu pas per programes com Qui Pot Ser Empresari o Mentoring.

Què t’ha aportat Qui pot ser empresari?

Santi Solivares: Em va fer adonar-me que jo podia ser empresari. M’han recorde especialment d’una sessió amb Chocolates Valor, a la qual van acudir pare i fill. Aquest últim va ser el que va donar tota la xarrada, però va ser el pare qui, en un moment determinat, es va alçar i ens va preguntar “Qui pot ser empresari?”, al que nosaltres no vam saber respondre. Ell, amb molta gràcia, va contestar que qualsevol pot ser-ho. Això em va fer obrir els ulls i adonar-me que jo era capaç.

Cristina Contell: El més important és que a través de les xarrades dels mentors se t’il·luminen idees o maneres d’elaborar els processos d’una forma enginyosa i productiva. Ho tornaria a fer milers de vegades, és la meua segona casa. M’ha vist créixer professionalment, ja que fa nou anys que vaig fer el curs.

Juanjo Torres: Sobretot l’oportunitat de conéixer empresaris que no podries conéixer d’una altra forma, i menys en aquest context on els trobes a tots junts. Estar prop d’ells és tindre a prop una font de respostes i coneixement del qual després fas ús. Sempre estan disposats a ajudar-te.

D’alguna manera, el curs t’obri la ment a creure que la teua idea és possible, perquè veus les experiències dels mentors que l’han aconseguit. Això inevitablement fa que veges la teua idea més factible i se’t queda dins.

Fernando Silvestre: Gràcies a Mentoring vaig saber com funciona una empresa, com muntar-la i vaig rebre el suport de persones que et donen la seua experiència. Em va brindar una base per a saber com organitzar les meues idees i va ser com una guia a seguir per a aconseguir les meues metes en el meu projecte somiat.

Alejandro Creus: El que recorde són moltes sensacions d’adonar-me que els empresaris que ens impartien les classes, eren gent que havia començat de zero, i això sens dubte t’anima. Em vaig adonar que eren coses que jo podia viure.

Vaig agafar el curs sabent ja el tipus d’empresaris que participaven en ell, però no m’esperava tindre la proximitat que vaig aconseguir tindre amb ells. Per això, va ser una experiència molt bona.

Ho recomanaries?

Santi Solivares: Totalment. Veient com ha evolucionat el curs i el món de l’empresa en els últims anys a València, els empresaris que acudeixen al curs imparteixen ensenyaments d’una qualitat increïble.

Cristina Contell: Ho recomanaria al cent per cent. Qui pot és un programa que t’aporta moltíssim, tant a nivell personal com professional. Tens un contacte directe amb empresaris de primer nivell que no tindries d’una altra manera, de forma completament gratuïta, i estableixes contactes molt vàlids.

Juanjo Torres: Ho recomane. A mi m’ha ajudat a anar fent el meu camí, i hui dia posseïsc l’ajuda dels mentors que vaig conéixer en el meu curs. Només per això, és cent per cent recomanable.

Fernando Silvestre: Ho recomanaria sens dubte.

Alejandro Creus: Clar que ho recomanaria. Aporta experiència gràcies al dia a dia que et mostren els empresaris. Jo venia del final de la meua carrera i em va fer veure que després de tota la teoria, venien les coses reals del món empresarial. Tot va ser gràcies al curs.