La Càtedra de Cultura Empresarial presenta la seua oferta acadèmica en la Facultat d’Economia

24/09/2018

cce

En la Càtedra de Cultura Empresarial estem immersos en el disseny i posada en funcionament d’un nou curs acadèmic replet d’activitats, que hem presentat recentment en la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

En aquesta sessió proposada per José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d’Economia, i organitzada per Manuela Pardo del Val, Vicedegana de Comunicació i Relacions amb l’empresa, el Vicepresident de la Càtedra, Vicente Ruiz, i la seua directora, Encarna Mazón, van explicar els projectes de la Càtedra per a aquest curs acadèmic i les possibilitats que ofereix als estudiants.

“El patronat de la Càtedra reuneix a un valuós nombre de professionals amb gran interès a intensificar les relacions amb professors i investigadors per a aconseguir així el doble objectiu de la Càtedra: col·laborar en la transmissió del coneixement del fòrum universitari cap al teixit empresarial valencià i, d’altra banda, la inoculació de la cultura empresarial en el col·lectiu universitari. Considerem que una més estreta relació entre la Càtedra de Cultura Empresarial i el professorat de la nostra facultat és molt beneficiós per a tots” va assenyalar José Manuel Pastor.
Per la seua banda, Vicente Ruiz, va destacar “la labor de la Facultat d’Economia i el seu professorat en l’àmbit del emprendimientouniversitari i la transmissió de l’esperit emprenedor”.
La sessió es va realitzar el dijous 13 a les 12:30 en la Sala Vilallonga de la Facultat d’Economia i després de la mateixa els assistents van tenir oportunitat de xarrar amb els responsables de la Càtedra sobre les possibilitats de col·laboració.

Tags
,