Els avantatges de la internacionalització

5/06/2018

IMG_4469

La internacionalització va ser el fil conductor d’una de les últimes sessions del Programa Mentors per a Emprenedors Universitaris. Pablo Juan, director comercial d’Stadler Rail Valencia i Santiago Vallejo, president de Pinturas Isaval van ser els encarregats d’introduir als nostres mentoritzats en l’àmbit de la internacionalització.
En primer lloc, Pablo Juan va animar als mentoritzats a conèixer totes les opcions que proporciona un procés d’internacionalització i a plantejar-se aquesta opció per als seus projectes empresarials.
A més, els va explicar que internacionalitzar no tracta exclusivament d’exportar sinó també es pot importar béns o recursos, entre altres qüestions.
“Molts dels projectes d’enguany dels mentoritzats són molt interessants i tenen un alt potencial d’internacionalització”, va afirmar Pablo Juan.
D’altra banda, Santiago Vallejo, va incidir en com les empreses que donen el salt a la internacionalització es tornen més flexibles i milloren la seua adaptabilitat al canvi.
L’empresari va remarcar que la internacionalització ajuda a les companyies a atraure el talent.

Tags
,