IVI, Sabadell i Femeval, tres grans organitzacions que se sumen al programa de Mentoring

17/01/2017

nuevos mentores

Luis Saurat, director general de IVI; Alejandro Soliveres, secretari general de FEMEVAL i Ramon Reche, director general del Banc Sabadell a València; s’han sumat al programa Mentors per a Emprenedors Universitaris de la Càtedra de Cultura Empresarial de la UV. Un cicle que va iniciar ahir la seua marxa de 2017 en un acte en el qual membres de la Càtedra van acompanyar a mentors i mentorizados en la seua primera presa de contacte.

Els tres nous mentors van mostrar la seua satisfacció per poder sumar-se a aquesta iniciativa. Saurat va obrir la porta a l’intraemprenement dins d’una gran organització, com és el cas de IVI; Soliveres va descobrir als emprenedors la importància de comptar amb una gran organització darrere de qualsevol projecte emergent i Reche va recordar l’existència de diverses fórmules de finançament per a aquest tipus de projectes.

Aquest programa de mentoring, únic en el seu gènere, aconsegueix reunir a grans empresaris valencians que exerceixen de mentors invertint el seu temps i coneixements per a desenvolupar tot el potencial dels projectes emprenedors seleccionats.

Carlos Pascual, president de la Càtedra, va manifestar en les seues paraules de benvinguda a mentors i mentoritzats que per a aquesta edició “s’han incorporat aquelles novetats que els propis alumnes d’anys anteriors ens van manifestar com són augmentar la durada del programa i establir un sistema de treball en equip. A més, enguany hem seleccionat projectes que estan en un punt de desenvolupament més avançat el que contribueix al fet que el programa guanye en eficàcia”. No va voler deixar passar l’oportunitat per a dir als alumnes que han de comprometre’s al màxim amb aquest curs “el món és vostre, tingueu-ho clar” va concloure.

Per la seua banda, Vicente Ruiz, president de RNB i director general de la Càtedra de Cultura Empresarial va aprofitar per a dir als presents que l’únic objectiu d’aquest programa “és el vostre èxit. Ací només aneu a tenir suport perquè en nosaltres aneu a trobar a qui us entenga”.

Javier Garín, coordinador del cicle, va ser rotund en afirmar davant els alumnes “teniu una oportunitat única, aprofiteu-la al màxim. Mantingueu sempre el vostre nivell d’exigència nosaltres ens encarregarem de posar en acció les vostres idees per a veure si el projecte pot portar-se avance ”.

La vesprada va acabar amb una ronda en la qual els 24 emprenedors van presentar els seus respectius projectes. Tots ells van demostrar tenir unes enormes ganes d’aprendre i una gran il·lusió per triomfar amb els seus projectes.

Tags
, ,