La Càtedra de Cultura Empresarial s’adhereix a la iniciativa #quierocorredor

22/09/2017

#quierocorredor

La Càtedra de Cultura Empresarial s’ha adherit a la iniciativa #quierocorredor amb l’objectiu de traslladar tot el nostre suport institucional a aquest projecte. Igual que hem fet nosaltres, t’animem a adherir-te punxant en aquest enllaç, si és que encara no ho has fet, i contribuir al millor desenvolupament social i econòmic de la Comunitat Valenciana i d’Espanya.
La plataforma impulsada per l’Associació Valenciana d’Empresaris al voltant del Corredor del Mediterrani #quierocorredor és un projecte que cerca sumar suports de tots els implicats pel retard en la construcció d’aquesta infraestructura vital, no solament per a l’arc mediterrani, sinò per a tota Espanya.
Els impulsors de la iniciativa assenyalen que “hi ha moments en la vida en els quals un ha de ser conscient que té davant seu projectes que poden canviar l’esdevenir de tot un territori, de tota una societat. Projectes en els quals com a ciutadans hem de bolcar-nos, recolzant i impulsant” i és precisament aquest esperit el que els ha mogut a engegar-la.
En definitiva, i com indiquen des de l’Associació Valenciana d’Empresaris, és una de les seues missions -la de treballar per la vertebració de la Comunitat Valenciana i, en definitiva, d’Espanya- la que els ha portat a defensar un projecte, el del Corredor Mediterrani, fonamental per al futur d’Espanya i d’Europa.
Des de la Càtedra de Cultura Empresarial compartim i recolzem els mateixos principis que els fundadors de #quierocorredor pel que ens vam sumar a aquesta iniciativa i animem a tot aquell que també els compartisca a unir-se. En el moment d’escriure aquest text 12.868 signatures donaven el seu suport, pugem entre tots aquesta xifra!