La conferència de Utor inaugura la 19ª edició de QPSE?

24/10/2017

Barcelona. 1/3/17 - Presentación del primer motor de gas Natural en un barco de pasajeros, el ferry Abel Matutes de la compañía Baleària- © Vicens Gimenez

Adolfo Utor, nou Director Acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial, pronuncia la conferència d’inauguració de la 19ª edició de Qui Pot Ser Empresari? sota el títol Nou paradigma de l’empresa del segle XXI. Els Objectius de Desenvolupament Sostenible, un mar d’oportunitats.

Utor és el president i màxim accionista de Baleària, la creació del qual capitaneó en 1998 i que ha convertit en líder del transport marítim de passatgers i càrrega. Baleària uneix diàriament les illes Balears i Ceuta i Melilla amb la península i té presència en cinc països. A més d’Espanya opera en el nord d’Àfrica (el Marroc i Algèria) i en el Carib (EUA i les Bahames), zones en les quals compta amb un ambiciós pla d’expansió.

Utor, que ha estat vinculat sempre al sector navilier, també presideix la Comissió de Línies Regulars de ANAVE (associació de la qual va anar president de 2009 a 20015) i forma part de l’Associació Valenciana d’Empresaris i el Consell rector de l’Associació per al Progrés de l’Adreça. A més és fundador i directiu del Cercle d’Empresaris de Dénia i membre fundador de la Fundació Conexus, entre altres responsabilitats.

Data de realització
: Dimarts 14 de novembre de 2017.

Lloc: Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València, ADEIT. Saló d’Actes. Plaça Verge de la Pau, 3, 46001 València.

Hora: 19.00 h.

Confirmació d’assistència: pots inscriure’t en aquest enllaç.

Tags
,