La innovació constant sempre està darrere d’un negoci d’èxit

14/03/2017

Dulcesol 1

A Rafael Juan, conseller delegat de Dulcesol, i a José Miguel Rosell, fundador de S2 Grupo, ningú ha hagut de dir-los que l’empresa que no innova està abocada a fracassar perquè ells mateix ho han après conforme els seus negocis anaven prosperant.

En el cas de Rafael Juan, la seua empresa Dulcesol és reconeguda avui dia com els primers fabricants en volum de pastisseria industrial a Espanya, alguna cosa que no hauria sigut possible sense “les idees del seu pare i el bon fer de la seua mare”.

Aquest llicenciat en Química per la UV, té molt clar que han de realitzar contínues inversions i innovar constantment per a adaptar-se als clients i al mercat, aqueix és el seu principal objectiu. Innovació que no solament ha de donar-se en el camp del desenvolupament de nous productes o maquinària, sinó també en l’àrea de la distribució i la logística “per a portar productes amb data de caducitat a preus assequibles a uns consumidors cada vegada més exigents amb les empreses”.

Dulcesol, l’objecte del qual és “continuar satisfent als seus clients”, no podria funcionar sense estar molt pròxim als seus empleats, preguntant-los i comptant amb el seu punt de vista, és a dir, apostant per “treballar braç a braç amb les persones, en equip i fent-los partícips de tot quant ocorre”.

Per la seua banda, José Miguel Rosell, va fundar al costat d’un altre soci S2 Grupo, referent a nivell nacional en matèria de ciberseguretat i ciberinteligència i desenvolupadors en exclusiva de les úniques eines nacionals de ciberdefensa.

En una sessió que va impactar als alumnes per l’evolució tecnològica experimentada en aquesta matèria, Rosell va assegurar que s’esperen grans esdeveniments tecnològics en un futur, ja que es revolucionarà el que actualment coneixem, ja que es donen “innovacions disruptives molt ràpides en totes les coses” i que “o et transformes per a ser disruptor o et transformen”.

“La tecnologia canvia els negocis -va dir- i és precisament en aquest àmbit on hi ha clares oportunitats per als emprenedors, inventant-se el món futur” un món que constantment es recicla i ofereix innombrables camins.

Tags
,