Les 40 empreses de la Càtedra de Cultura Empresarial van facturar -en 2015- 37.000 milions i empren a més de 102.000 persones

6/05/2016

càtedra

-Es constitueix un patronat ampliat per a rellançar la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València

-Carlos Bertomeu, President de Air Nostrum, substitueix a Íñigo Parra (Staedler) com a Director Acadèmic.

-En 16 anys la Càtedra ha creat 300 empreses i s’han format més de 6.000 estudiants.

En la reunió encapçalada pel president de la Càtedra de Cultura EmpresarialCarlos Pascual– es va donar la benvinguda a les 18 noves empreses que eleven fins a 40 el nombre de companyies que integren el Patronat. Després de la jornada especial que va tenir lloc el passat mes de gener, el Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial es converteix en un potent elenc d’empresaris i directius disposats a acostar, amb el seu exemple, l’empresa real als alumnes que volen obrir-se pas en el món empresarial. La cita anual del patronat va ser clausurada pel rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i va comptar amb la presència de la Secretària Autonòmica d’Economia –María José Mira– i del nou president de Adeit, Alfonso Maldonado.

18 nous patrons se sumen a aquest fòrum de coneixement i suport al talent empresarial. Es tracta de IVI, Grupo Bertolín, Air Nostrum, RNB, Estudio Jurídico Bonet Abogados, Broseta Abogados, Corvan, Covamur Facility Services, Fundación IVO, Genera Quatro, Grupo Ática, Grupo Aza València, Grupo S2, Grupo Segura, Pinturas Isaval, Productos Dulcesol , Xiob Grupo i Grupo Rover Alcisa.

Es tracta de companyies o institucions de referència en els seus respectius sectors que han decidit involucrar-se en l’aventura de l’emoció empresarial al costat de la Universitat de València, o el que és el mateix, empresaris que contribueixen a difondre el lideratge i cultura empresarial entre aspirants a ser-ho.

Les noves empreses que s’incorporen al Patronat –integrat per Mercadona, Consum, Banc Sabadell, Baleària, Emivasa i Ford entre uns altres- sumen una facturació total de més d’1.000 milions d’euros i donen ocupació en el seu conjunt a més de 6.000 persones. En conjunt el volum de negoci de les 40 companyies del patronat va superar l’any passat els 37.000 milions d’euros, emprant a més de 100.000 persones.

Ja podeu buscar-vos a la galeria del event

Tags
, , , , ,