LLIÇÓ BBOOSTER: “Tot s’aprén fent i equivocant-nos”

13/06/2017

IMG_3650

Bbooster Ventures, l’acceleradora que impulsa noves idees que basen el seu model de negoci en internet i en les aplicacions per a mòbils, va ser l’escenari de la visita del grup d’alumnes del programa Mentors per a emprenedors universitaris de la Càtedra de Cultura Empresarial.
Macarena Poletti, managing director, va traslladar valuosos ensenyaments als estudiants. El primer d’ells, la importància d’aprendre dels errors, la segona, però no menys important, “mai avales amb béns personals”.
Va aprofitar per a explicar-los com treballen en aquesta acceleradora de startups “nosaltres entenem el moment vital de l’emprenedor i sabem que cada startup té una necessitats diferents i es mou d’una manera diferent”.

IMG_3641
Va animar als emprenedors a “seleccionar persones complementàries per als seus equips, almenys així ho fem ací i és la nostra fórmula diferenciadora. No solament els rols han de ser complementaris, si no les personalitats també. Uns han de dedicar-se a socialitzar, uns altres a analitzar i també a passar a l’acció” va continuar explicant Poletti.

IMG_3658
Coordinats per Javier Garín, director d’aquest programa, els alumnes van exposar a l’equip de Bbooster els seus projectes perquè pogueren ser sotmesos a valoració. Cada emprenedor va disposar de 5 minuts per a fer una presentació del seu producte o servei enfocant-la a la captació d’inversió.
Bbooster Ventures, compta actualment amb dues línies diferenciades: l’acceleradora i l’àrea d’inversió. En l’acceleradora, l’equip de Bbooster Ventures, format per professionals de diverses àrees, assessora a les startups seleccionades en cada edició, durant quatre mesos.
En l’àrea d’inversió, Bbooster Ventures compta amb dues societats de capital de risc, a través de les quals inverteix en startups que es troben en diferents fases.

Tags