La primera sessió de mentoring anima als alumnes a creure en els seus projectes

16/01/2018

mentoring

Confiar en els seus projectes i en ells mateixos va ser el missatge principal de la primera sessió de Mentors per a emprenedors Universitaris de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València.
L’empresari Fernando Gómez i el President de RNB i Vicepresident de la Càtedra Vicente Ruiz van ser els mentors encarregats d’iniciar la sisena edició d’aquest reconegut programa.
Tots dos mentors van coincidir en la il·lusió i les ganes que tenen els alumnes, així com en la necessitat de guiar-los en aquest primer trajecte de la seua futura carrera com a emprenedors.
A més, van destacar que els aspirants cada vegada estan millor preparats i tenen una gran capacitat per a innovar i generar noves idees de negoci que estan en sintonia amb les necessitats del mercat actual.
Fernando Gómez va animar als nostres mentoritzats a cercar l’essència del seu projecte, ja que en ella resideix la seua proposta de valor i la futura rendibilitat del seu negoci. “Cercar l’autenticitat del seu negoci és fonamental”, va explicar l’empresari.
Per la seua banda, Vicente Ruiz va repetir una frase als futurs empresaris que segur que els acompanyarà durant aquest camí “Vosaltres podeu”. D’aquesta manera, Ruiz ha volgut transmetre’ls confiança i seguretat en ells mateixos.
Generar idees i fomentar el debat
En aquesta nova edició, els alumnes es dividiran en dos grups per a rebre aquestes sessions. No obstant açò, al final de la jornada tindran temps per a posar en comú les idees que hagen sorgit, així com debatre sobre qüestions relacionades amb la sessió.
“La posada en comú va a ser molt enriquidora”, ha afirmat Ruiz. Els mentoritzats estan molt preocupats pel seu projecte i per trobar la millor manera per a portar-ho a terme i per açò aprofiten qualsevol espai per a plantejar tots els seus dubtes.
Aquesta nova fórmula per a acabar les sessions amb un mini fòrum de debat segur que beneficiarà tant a mentors com a mentoritzats.

Tags
,