Mentoritzat: descobreix les noves eines del curs a través de Linkedin

25/01/2017

DSC_0088

El programa Mentors per a emprenedors Universitaris de la Càtedra de Cultura Empresarial posa, per a aquest curs 2017, dues noves eines a disposició dels alumnes mentoritzats: una pàgina i un grup en Linkedin. L’objectiu és donar a conèixer aquest programa i provocar la interacció entre els seus membres a través de la generació de diàleg i les aportacions entre mentors i mentoritzats.

Pots accedir a la pàgina de Linkedin del programa de mentoring a través d’aquest enllaç. Emmarcat en les activitats de la Càtedra de Cultura Empresarial, aquest cicle reuneix a empresaris i directius que, de forma altruista, col·laboren amb emprenedors universitaris per a donar-los el seu suport i motivar-los en els seus projectes empresarials.

En ell participen, d’una banda, empresaris i directius de destacades empreses (mentors) que aporten la seua experiència i coneixement durant els sis mesos que dura el programa i, per un altre, un grup d’emprenedors seleccionats (mentoritzats) que es troben en fases inicials del seu projecte i són agrupats pel grau de desenvolupament del seu projecte.

A través d’aquest cicle, que es desenvolupa tots els dilluns a la vesprada de gener a juny, empresaris i emprenedors intercanvien experiències, inquietuds, dubtes i manques perquè entre els uns i els altres cerquen els millors desenvolupaments personals i professionals per als mentoritzats.

Per a formar part del grup de Linkedin sol·licita el teu accés a través d’aquest enllaç. Amb ell pretenem obtenir solucions a través de la interacció entre els membres del grup i motivar l’aportació activa amb tot el relacionat amb aquest programa.

Anima’t i entra a formar part d’aquesta comunitat!

Tags