Els nostres mentoritzats s’endinsen en el sector de la producció

15/05/2018

qpse produccion

L’última sessió del Programa Mentors per a Emprenedors Universitaris es va centrar a proporcionar als mentoritzats claus sobre el funcionament del sector de la producció.
Per a açò, vam tindre dos ponents excepcionals, Rafael Juan, conseller delegat de Dulcesol, i Manuel García Portillo, president de Tecnidex Fruit Protection.
Rafael Juan va parlar sobre els diferents punts clau del procés industrial i de com han de cercar les eines per a generar valor amb els seus productes.
Els canvis que ha introduït l’anomenada indústria 4.0 i la importància d’atraure i retenir el talent, també van ocupar part de la sessió del conseller delegat de Dulcesol.
A més, els alumnes van voler compartir amb el ponent dubtes i inquietuds empresarials a les quals Rafael Juan va donar resposta des de la seua experiència professional.
Per la seua banda, Manuel García Portillo va incidir en que “tot el que porta transformació és producció”, així com en la importància que té ser competitiu en els processos industrials.
Portillo, també va voler conèixer els projectes empresarials dels mentoritzats i a més va aprofitar per a donar-los alguns consells sobre ells.
En la part final de la sessió, tots dos ponents i alumnes van compartir les seues conclusions sobre les dues conferències.

Tags
, ,