Nou premi per a un projecte del programa de Mentoring

31/10/2017

Genoma

L’empresa Bemygene Health Company, que va ser un dels projectes participants en la 4a edició del programa de Mentoring, ha sigut reconeguda amb el segon premi del concurs 5U CV STARTUP, que cerca les idees més innovadores i viables comercialment d’emprenedors formats per les cinc universitats públiques valencianes. Bemygene es dedica a la venda en el mercat espanyol dels avanços a nivell internacional en l’àmbit del diagnòstic molecular i genètic.

Gràcies a aquest premi, l’empresa rebrà una subvenció de 5000 € de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Teresa Valdés, CEO de la companyia destaca que el seu equip està constituït per professionals formats en la Universitat de València, la mateixa en la qual fa poc menys de dos anys van escollir per a ampliar la seua formació gràcies al programa Mentors per a Emprenedors Universitaris.
L’empresa Bemygene Health Company és la primera empresa espanyola de base científica i biomèdica especialitzada a oferir serveis mèdics avançats de prevenció de càncer i assessorament genètic.
Ofereixen els test genètics per a la prevenció del càncer més fiables, còmodes i validats del mercat a més d’oferir una atenció personalitzada al pacient al llarg de totes les etapes del creixement.

Organitzat per la Universitat de València, el concurs 5U CV Startup té com a objectiu premiar les millors iniciatives emprenedores i les trajectòries empresarials de la Comunitat Valenciana mesurant el seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial i aportació a l’entorn.