Oberta la inscripció del Programa Internacional de Motivació Empresarial (PIMe3UV] per a estudiants de la Universitat de València

15/01/2019

Foto web

a s’ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la resolució del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València per la qual es convoca el Programa Internacional de Motivació Empresarial [PIMe3UV] de la Universitat de València i la Càtedra de Cultura Empresarial.

El Programa Internacional de Motivació Empresarial [PIMe3UV] de la Universitat de València i la Càtedra de Cultura Empresarial és un programa de captació de talent i de formació en innovació, orientat a generar experiències universitàries que contribuïsquen a despertar l’esperit d’empresa i a millorar les opcions d’ocupabilitat dels estudiants de la Universitat de València. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració i suport de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT i amb la participació de la European Innovation Academy.

Podran participar en aquesta convocatòria els estudiants que estiguen matriculats en el curs 2018-19 en qualsevol titulació oficial de grau, màster o doctorat de la Universitat de València, i que a més acrediten un nivell mínim de B2 d’anglés segons el Marc Europeu Comú de Referència per als Idiomes (MCER). El termini de presentació de sol·licituds començarà l’endemà de la publicació de la convocatòria en el DOGV i acabarà el 8 de febrer de 2019 a les 23:59h.

El PIMe3UV seleccionarà 12 estudiants matriculats en el curs 2018/2019, en titulacions oficials de grau, màster o doctorat de la Universitat de València, el premi de la qual és participar en el campus internacional Entrepreneurship and Innovation in Europe: a Berkeley Startup Bootcamp que tindrà lloc a Torí (Itàlia), del 7 al 26 de juliol de 2019.

A més, els estudiants podrán participar en els Premis PIMe3UV 2019 de la Universitat de València als millors projectes d’innovació en les següents categories: 1) Millor Projecte Emprenedor PIMe3UV2019, que reconeix el millor projecte del programa; 2) Emprenedores PIMe3UV2019, orientat a promoure l’emprenedoria o l’autoocupació femenina; 3) Millor Innovació PIMe3UV2019, que pretén distingir el projecte amb la solució o proposta més innovadora i creativa; i 4) Millor Equip d’Innovació PIMe3UV2019, destinat a reconéixer el treball en equip i a l’equip d’innovació més cohesionat i integrat.

Es pot consultar la resolució del DOGV en aquest enllaç.

Més informació i inscripció en aquest enllaç.