Les organitzacions empresarials: un punt de trobada per als emprenedors

12/06/2018

organizaciones empresariales

La penúltima sessió del Programa Mentors per a Emprenedors Universitaris va versar sobre les funcions i ajudes que ofereixen les organitzacions empresarials. Per a açò, els nostres mentoritzats van comptar amb dos excepcionals ponents: Alejandro Soliveres, Secretari General de la Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana (FEMEVAL) i Jorge Linares, Director Gerent de la Cambra de Comerç de València.
La sessió es va iniciar amb la ponència de Soliveres que va voler establir cert paral·lelisme entre l’activitat i els problemes als quals s’enfronten els emprenedors quan inicien el seu projecte empresarial i els que troben els empresaris amb negocis ja consolidats.
“En l’àmbit empresarial sempre hi ha errors i encerts quan s’escometen inversions o es realitzen canvis”, va explicar Soliveres als mentoritzats.
Per la seua banda, Linares va parlar sobre el rol que juguen les cambres de comerç tant a nivell internacional com nacional i els principals serveis que ofereixen. A més, els va convidar al fet que descobrisquen les principals subvencions per als emprenedors que ofereixen les cambres.
Finalment, Linares va enumerar les línies en les quals treballaran les cambres en els pròxims anys: la internacionalització i la transformació digital.

Tags