Pablo González, CEO de Pangea: “L’única forma de competir amb la tecnologia és amb la creativitat”

11/05/2018

ok

Sota el títol “El moment és ara” el CEO de Pangea, Pablo González, va donar una conferència en la clausura de la 19ª edició de Qui Pot Ser Empresari? 
Aquest jove empresari va fundar amb només 19 anys Pangea, una organització que cerca connectar, despertar i desafiar el talent global per a resoldre reptes plantejats per tot tipus d’organitzacions en el nou context digital.
González va connectar amb els alumnes de QPSE? en una ponència motivant en la qual va incidir en una idea: és igual l’edat que tingues perquè si saps aprofitar les oportunitats podràs produir el que vulgues.
Durant la sessió, es van abordar les múltiples possibilitats que ofereix l’era digital i la connectivitat. Una etapa apassionant, plena d’oportunitats i de la qual no et pots mantenir al marge, va afirmar González.
També es van analitzar les dinàmiques del emprenement en l’entorn digital o la democratització de la producció, ja que cada vegada és més fàcil connectar la demanda amb l’oferta.
“L’única forma de competir amb la tecnologia és amb la creativitat”, va explicar el CEO que va animar als futurs emprenedors al fet que aprofiten de forma estratègica les noves tecnologies per a impulsar els seus projectes.
Un fermall d’or per al comiat fins al pròxim any d’un curs fonamental dins de la Càtedra de Cultura Empresarial: Qui Pot Ser Empresari?

Tags