Els premiats de PIMe3UV participen en el Campus Europeu d’estiu Berkeley

12/07/2019

catedrace

L’11 d’abril va tindre lloc la gran final del programa PIMe3UV amb l’exposició de projectes davant un tribunal (UV-CCE) on es van decidir els 12 estudiants que anirien a Turín. Els premis PIMe3UV 2019 de la Universitat de València s’atorguen als millors projectes d’innovació en les següents categories:

Millor projecte emprenedor PIMe3UV2019: destinat a reconéixer el millor projecte del programa, que ha va recaure en la Polsera SafeWalk,. Projecte de Teresa Bollaín Muñoz i Laura Viana Font.

Emprenedores PIMe3UV2019: reconeix el millor projecte orientat a promoure l’emprenedoria o l’autoocupació femenina, i el projecte guanyador va ser GirlsFit, projecte de Samuel López Carril, Vicente Monleon Oliva i Víctor Rodríguez García.

Millor innovació PIMe3UV2019: pretén distingir al projecte amb la solució o proposta més innovadora i creativa, i el guanyador va ser FamilyCo. Projecte d’Elena Álvarez García, Fátima Jihad Jebbar, i Mykhailo Rybalchenko.

Millor Equip d’Innovació PIMe3UV2019: Reconeix el treball en equip i a l’equip d’innovació més cohesionat i integrat, recaient novament en FamilyCo.

Els premiats ja estan al Campus Europeu d’estiu de Berkeley, a Torí. Aquest campus comptarà amb 400 alumnis de 75 nacionalitats diferents i durarà fins al pròxim 26 de juliol. Els alumnes es trobaran en un entorn innovador que els donarà l’oportunitat de desenvolupar més de 70 noves startups, amb l’ajuda de 50 mentors i ponents.

Tags
, , ,