Presenta el teu projecte als Premis Emprenedors 2017

25/09/2017

premio emprendedores

Des de la Càtedra de Cultura Empresarial volem animar-te a participar en la XIII Edició dels Premis Emprenedors de la coneguda revista Emprendedores.
Aquests reconeixements són una fantástica oportunitat per a tots els nostres alumnes que hagen desenvolupat un projecte empresarial. Entre els guardons, destaca el Premi Emprenedors a la Millor Idea Empresarial.
Cal destacar, que la publicació Emprendedores és un referent a nivell nacional i compta amb més d’un milió de lectors entre les seues edicions en paper i digital. Per aquest motiu, és un perfecte canal de difusió per al projecte que resulte vencedor.
A més, en el mes de novembretindràlloc a Madrid la gala en la qual es presentarà la idea empresarial guanyadora i que comptarà amb la presència de multitud de personalitats vinculades a l’àmbit empresarial.

En aquesta edició, la revista Emprendedores compta amb el patrocini de Vodafone Espanya i Seat, així com la col·laboració de la Fundació ONCE, Educo i Infojobs.
La  inscripció és gratuïta i es podrá realizar fins a les 18.00 hores del pròxim 13 d’octubre per correu físic a Revista Emprendedores (Premi Emprenedors), Cardenal Herrera Oria, nº3, 28034 Madrid o per correu electrònic premioemprendedores@hearst.es.
Si vols més informació sobre aquest guardó, punxa ací.

Tags
,