Programa de mentoring: l’oportunitat per a donar el salt amb la teua empresa

13/09/2017

Mentores

El grandíssim valor dels mentors. El magnat financer Robert Friedland ho va ser d’Steve Jobs, aquest a la seua vegada de Mark Zuckerberg i la reina de la televisió en EUA, Oprah Winfrey, va exercir de mentora de Lance Armstrong després de confessar el seu dopatge. La vida i accions d’uns van deixar petjada en uns altres que també ens inspiren avui.
Aquesta és la base del Programa Mentors per a Emprenedors Universitaris de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, el termini de preinscripció del qual està ja obert.
Un programa en el qual els empresaris i directius més importants de la nostra Comunitat motiven, inspiren, dialoguen, corregeixen, en definitiva, es converteixen en mentors dels estudiants a través de sessions de treball relacionades amb tot el ventall d’àrees de treball en l’empresa.
Conèixer de primera mà els problemes que sorgeixen en els primers moments de la gestió empresarial i cercar entre tots solucions pràctiques per a potenciar les seues possibilitats d’èxit és un autèntic luxe i el Programa Mentors per a Emprenedors Universitaris de la Càtedra de Cultura Empresarial és l’únic que brinda aquesta possibilitat en la ciutat de València.
La 6º edició del Programa Mentors per a Emprenedors Universitaris, que es desenvoluparà durant el primer semestre de 2018, està dirigit als antics alumnes de la Càtedra de Cultura Empresarial i, en general, als titulats de la Universitat de València que tinguen un projecte emprenedor o una empresa en funcionament.
Si vols participar en ell, posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest enllaç i explica’ns en què consisteix el teu projecte/empresa. Recorda que és un programa gratuït pel que t’animem a contactar amb nosaltres com més prompte millor, volem conèixer-te!

Tags