Assessorem a futurs empresaris amb el nostre Programa de Mentors

4/12/2017

CCE04

Un any més, posem en funcionament el nostre Programa de Mentors per a Emprenedors Universitaris que s’inaugurarà el pròxim 8 de gener de 2018 i que es dirigeix als titulats de la Universitat de València.

Amb l’esperit d’orientar en els seus projectes empresarials a nous emprenedors, durant el mes de novembre s’han realitzat entrevistes als candidats preseleccionats per a escollir als 20 futurs empresaris que resultaran mentoritzats i que s’organitzaran en 2 grups.

CCE02

En aquesta edició, comptarem amb 30 mentors, 10 d’ells procedeixen de l’edició anterior i 20 s’incorporen per primera vegada al nostre programa. A més, s’afigen 5 noves matèries i s’obriran les sessions a mentoritzats d’anys anteriors sempre previ avís a la coordinació del programa.

Les sessions que es desenvoluparan fins al mes de juny, versaran sobre diferents àmbits de l’entorn empresarial i s’aglutinaran en 19 classes. Algunes de les matèries que s’han integrat són la transformació digital, la responsabilitat o el màrqueting estratègic i operatiu, entre altres.

Cada setmana, intervindran dos mentors i tractaran la mateixa matèria des de diferents enfocaments. També, s’establirà un temps final perquè els dos grups de mentoritzats realitzen la seua posada en comú.

Tags
,