La importància de la responsabilitat social de l’empresa

29/05/2018

IMG_4466

En els darrers anys, la societat s’ha tornat més exigent amb les empreses. Cada vegada es demanda a les companyies que siguen més responsables des del punt de vista social i mediambiental.
Per a tractar i reflexionar sobre responsabilitat i compromís social, els nostres mentoritzats han comptat amb dos ponents excepcionals: Mónica Quesada, consellera delegada de Pavasal i Jaime Castillo, director de relacions institucionals d’Emivasa.
Per la seua banda, Mónica Quesada va convidar als mentoritzats a reflexionar sobre l’impacte que tindran els seus projectes empresarials en la societat i en els seus grups d’interès: els seus clients, els seus proveïdors, els seus treballadors etc.
A més, Quesada els va explicar que les empreses han de tenir la seua adn, així com definir i treballar en la seua missió, visió i valors.
Jaime Castillo, també va animar als futurs empresaris a explicitar les responsabilitats que adquiriran amb els seus projectes empresarials.
“Quan decideixes muntar una empresa adquireixes certes responsabilitats i cal ser conscients d’elles”, va afirmar Castillo.
En definitiva, una sessió molt interessant que va ajudar als mentoritzats a endinsar-se en un àrea fonamental per a les empreses: la responsabilitat social.

Tags