El sector de la salut i el de l’energia ofereixen als emprenedors múltiples oportunitats

21/02/2018

emprendedores

En una nova sessió de QPSE? els alumnes han pogut conèixer millor dos sectors que en el futur generaran grans oportunitats laborals: el sector de la salut i el de l’energia.
Per a açò, han comptat amb dos ponents amb una dilatada experiència professional en aquests camps: Manuel Llombart, Director de la Divisió Expansió i Desenvolupament Estratègic de la Fundació IVO, i Rafael Mínguez, Gerent en Germanía d’Instal·lacions i Serveis.
Transformació del sector de la salut
“El sector de la salut va a requerir d’una transformació respecte a l’actual concepció del sistema i, per tant, com en qualsevol procés de transformació sorgiran moltes oportunitats per als estudiants de grau i de postgrau que en altres moments eren inviables”, va explicar  Llombart.
Aquestes oportunitats apareixeran tant en el sector públic com en el privat. Per tant, Llombart va convidar als estudiants a endinsar-se en aquest àmbit tan prolífer.
Un futur per construir
Per la seua banda, Mínguez va voler enfocar la seua ponència des del punt de vista del sector dels serveis on ha desenvolupat la seua carrera professional.
A més, va incidir en les múltiples oportunitats que ofereix el sector energètic que actualment es troba immers en un procés de conversió. L’empresari va voler destacar que en aquest sector hi ha cabuda per a graduats de diferents titulacions.
Finalment, va recordar als alumnes que “el fracàs no existeix” i que han d’aprendre dels errors.

Tags
, , , ,