El programa ‘Training Program Excellence’ arranca amb el seu primer cas pràctic

28/10/2019

CURSO CATEDRA DERECHO.ADEIT

El divendres passat es va inaugurar el Training Program Excellence (TPE) de la Càtedra de Cultura Empresarial amb la participació de Jesús Bonet i Benito González, de l’equip de Bonet Abogados, Sandra Bonet, de la fiscalia provincial de València i Encarna Mazón, de la Càtedra de Cultura Empresarial.

“L’inici de l’exercici de l’advocacia, igual que qualsevol altra professió, sens dubte genera vertígens de tota mena. És per això que, des de la nostra posició, ens sentim obligats a proporcionar tota l’ajuda possible que contribuïsca a pal·liar aqueixes situacions, convençuts que, amb aquest programa, aconseguim de manera excepcional el nostre objectiu”, va explicar Jesús Bonet durant la sessió inaugural.

Per part seua, Sandra Bonet va afirmar que “El coneixement és la base, però cal ser conscients que l’actitud és important”.

Els vint-i-cinc alumnes seleccionats van rebre el primer cas pràctic a treballar (assumpte real ja jutjat i sentenciat) i van ser organitzats per grups per a conéixer als seus tutors. Cada tutor orientarà als alumnes sobre la part processal que els toque, així com amb l’anàlisi del fons de l’assumpte. El tutor analitzarà conjuntament amb els alumnes l’enfocament definitiu, anàlisi de les proves, etc i els alumnes estaran en permanent contacte amb el tutor.

El TPE consisteix en un programa de millora de la formació dels estudiants de grau de la Facultat de Dret dirigit a proporcionar experiència d’excel·lència mitjançant simulació de judicis. En aquest programa s’escenificaran amb realisme judicis en els quals participaran tots els subjectes que intervenen en un procés judicial. Els alumnes participaran en 3 judicis que es realitzaran a la fi de novembre, febrer i abril a la Ciutat de la Justícia i en les setmanes prèvies sessions de preparació en ADEIT amb Bonet Abogados i Sandra Bonet (Fiscalia Provincial de València en ADEIT).

Tags
,