Últimes places per a cursar Qui Pot ser Empresari?

16/10/2017

Captura

Engegar un negoci rendible i formar-se adequadament per a açò van de la mà. Així ho assenyalen els experts per als qui la formació del futur emprenedor no solament ha d’estar condicionada a l’èxit final del negoci sinó també a la presa de decisions oportunes en els diversos moments d’inestabilitat empresarial. El programa Qui Pot Ser Empresari?, pel qual han passat més de 700 alumnes al llarg de 18 edicions, ha sigut la clau de l’èxit de molts d’ells.

Carolina Sánchez va ser alumna de la primera edició i no dubta a assenyalar que va obtenir del programa “molt més del que esperava al principi”. A dia d’avui dirigeix la seua pròpia empresa i recorda vivament la lliçó que “tots podem ser empresaris” però que per a ser-ho “cal establir unes sòlides bases no solament econòmiques sinó també quant a estratègia comercial, a més de treballar dur, estudiar el mercat i escoltar al consumidor o client”.

Victoria Cabezos, alumna també de Qui Pot Ser Empresari?, confessa que després de passar per les nostres aules “va començar a valorar molt més l’esforç diari dels empresaris i la responsabilitat que assumeixen en dirigir-les empreses” i que es porta a més una experiència personal molt enriquidora que “no es pot trobar en cap llibre, ni de dret, ni d’economia”.
Aquests són tan sols algun dels molts testimoniatges que podríem explicar-te de tots i cadascun dels alumnes que han seguit el programa Qui Pot Ser Empresari? un curs absolutament gratuït que cuenda amb la solidesa i el respatler de la Càtedra de Cultura Empresarial i la Universitat de València.

Inscriure’s i aprendre de la mà dels professionals més rellevants és molt senzill, tan sol has de escribirnos a través d’aquest enllaç i inscriure’t, nosaltres contactarem amb tu al més prompte possible i organitzarem una entrevista per a conèixer-te. Si eres alumne de la Universitat de València i tens inquietud empresarial, no ho dubtes i inscriu-te en Qui Pot Ser Empresari? perquè mai obtindràs d’una inversió amb un cost tan baix un rendiment tan elevat.

Creix i aprèn amb els millors directius; envolta’t de companys que enriquiran, sens dubte, les teues classes; visita empreses a les quals d’una altra manera no tindries accés i participa d’altres activitats extra curriculars de la mà dels professionals millor valorats del nostre teixit empresarial. Tot açò, a més, capitaneadoaquest curs pel nostre nou director acadèmic d’excepció, Adolfo Utor, president de Balearia.