Ami Bondia, comunicadora 360º, clausurarà la sisena edició de Mentoring

20/06/2018

ami ok

La Doctora en Periodisme, Ami Bondia, serà l’encarregada de clausurar la sisena edició del programa Mentors per a Emprenedors Universitaris que tindrà lloc dilluns que ve 25 de juny en el ADEIT.
Ami Bondia és experta en personal branding i noves habilitats laborals i col·labora en Emprende (TVE-1 i Canal 24h), escriu en El País- Retina sobre tecnologiaemprendimiento i marca personal i imparteix classe en escoles de negoci com el IE Business School. També és autora del llibre Un Cafè Amb Chan i fundadora de l’Acadèmia Virtual per a l’Ocupació.
A més, ha gestionat la premsa i RRPPd’Alejandro Sanz en les gires internacionals “El Tren De Los Momentos” (2007/2008), “Sirope”(2015/2016) i el recent concert històric “Más Es Más” (2017).
“Cree en una nova educació capaç de donar resposta als reptes i oportunitats del món actual”, explica Bondia. Aquesta mateixa visió de l’educació és la que promou Mentoring i per la qual creiem que Bondia és una excel·lent ponent per a posar el fermall final al nostre programa.

Tags
, ,