Com aconseguir finançament

8/05/2018

financiación

El finançament va ser el fil conductor d’una nova sessió de Mentoring en la qual els alumnes van poder descobrir els factors que té en compte el sector bancari per a concedir finançament a un projecte.
Fernando Canós, Banc Sabadell i Ángel Buigues, Bstartup de Banc Sabadell, van realitzar una ponència conjunta sobre la seua visió de com impacta el finançament en el desenvolupament de les seues empreses.
D’una banda, Canós els va explicar alguns dels elements que més té en compte la banca quan analitza un projecte: la capacitat de gestió, la funcionalitat o els mercats als quals es dirigiran.
A més, Canos va incidir que les garanties no estan sempre en primer plànol per a validar un projecte, sobretot, en l’ecosistema de l’emprenement.
D’altra banda, Ángel Buigues els va explicar que el risc i la rendibilitat han d’anar de la mà. “Segons les expectatives de rendibilitat que tinga l’inversor estarà disposat a assumir un determinat nivell de risc”, va afirmar Buigues.
L’altre ponent d’aquesta sessió va ser Vicente Llácer, Grupo Ática, que va incidir en la importància de tenir present que el deute cal pagar-la.
Per açò, cal analitzar en profunditat els diferents tipus de fonts de finançament i les seues característiques.
Finalment, va destacar que les startups no han d’incórrer en els errors de finançament en els quals van incórrer els sectors tradicionals.

Tags
,